Sora, hiekka, sepeli, multa, murske -toimitukset - Uusikaupunki

Sorat, murskeet, mullat ja muut maa-ainekset saat tilauksesta nopealla aikataululla Uudenkaupungin talousalueelle.

Sora, hiekka, sepeli, multa

Salaojasora on seulottua soraa joka käy talon maarakennusaineeksi pihan ja peltojen salaojasoraksi.

Hiekkalaatuja on moneen käyttötarkoitukseen:
Turvahiekka on raekooltaan 1-8 mm. Se on vesiseulottua, pölyämätöntä ja puhdasta luonnonsoraa. Käyttöalueet ovat lasten leikkikentät ja piharakentamiseen.
Seulottu täytehiekka 0-16 mm on puhdasta luonnonhiekkaa. Sitä käytetään tasauksiin ja täyttöihin mm viemäri- ja vesijohtoputkien suojatäyttöihin, rakennusten pohjien täyttöön ja pihakivien alusmateriaaliksi.
Seulottu hiekka 0-8 mm käytetään pihalaatoitukseen ja pihakiveyksen alle sekä tasauksiin.
Leikkihiekka 0-4 mm on hienointa hiekkalaatikkohiekkaa jota käytetään asennushiekkana ja uimarantojen rakentamiseen.

Sepeli on talon maarakennusmateriaali. Sepeliä käytetään kun tehdään talon salaojituksia. Salaojasepeli 16/ 32 käy sokkelin sisäpulisiin täyttöihin ja talon reunustoille. Tätä käytetään myö maasuodattimissa karkeana sepelinä.

Multa on kasvualusta nurmikolle, kukille ja kasveille. Multaa on erilasta eri tarkoituksiin. Poltettu multa ei sisällä rikkaruohonsiemeniä, jolloin se on hetivalmis nurmikoille ja viherrakentamiseen.

Kerro minkälaiseen tarkoitukseen multaa tarvitset - Me toimitamme!

Murskeet pihoille, teiden ja taloje pohjarakentamiseen

Maansiirrossa olemme erikoistuneet murskeajoihin. Kalliomurske on hyvä perusta teille, pihoille ja perustuksille.

Kalliomurske raekoko 0/ 5 eli kivituhka on hienoin raekoko joka sopii teille ja pihoille.Pihateille, parkkipaikan pintakerrokseksi, pihalaatoitukseen tasaushiekaksi ja pihan pintamateriaaliksi.

Kalliomurske raekoko 0/ 11 sopii pihoille, teille, kävelyreiteille, piha-alueille js sorateiden kunnossapitoon.

Kalliomurske raekoko 0/ 16 sopii teiden pintakerroksiin ja sorateiden kunnossapitoon, pihateiden ja parkkialueiden päällysmateriaaliksi, teiden ja pihojen kunnostukseen ja tasaukseen.

Kalliomurske raekoko 0/ 32 sopii teiden ja pihojen kantaviin kerroksiin tukemaan maarakenteen kantavuutta, pihateiden ja parkkialueiden kantavaksi kerrokseksi, asfaltin alle, talorakentamisen anturoiden ja perusmuurien alle sekä metsä- ja peltoteille.

Kalliomurske raekoko 0/ 56 sopii talon maarakennusmateriaaliksi, teiden ja rakennuspohjien jakaviin kerroksiin, teille ja parkkialueille.

Kalliomurske raekoko 0/ 90 sopii teille ja raennuspohjiin, täyttöihin, vahvistamaan kantauutta, vaativiin pohjaolosuhteisiin esim. raskas liikenne.

Ota yhteyttä